Лукінчук Іван Анатолійович  — фото №1
Loading

Лукінчук Іван Анатолійович

Адрес:
Украина, г. Коломыя
Телефон:
+380(97) 309-06-14
www:
Компанія «Вігор» виготовляє: вікна, балконні двері, вхідні двері, конструкції складної конфігурації. Для їх виготовлення використовуються високоякісні матеріали як українського так і європейського виробництва на високотехнологічному німецькому та австрійському обладнанні.
Компанія «Вігор™» задовільнить потреби найвибагливіших клієнтів. Адже ми, як ніхто інший, розуміємо, що сучасні архітектурні рішення та форми бувають різноманітними та нестандартними. Це безпосередньо стосується вікон та дверей. Ми пропонуємо:
якісне гнуття арок в оптимальні терміни та за доступними цінами
виготовлення складних нестандартних конструкцій, які дають можливість підкреслити індивідуальність дизайну приміщення, або всієї будівлі.
«Вігор™» є однією з провідних компаній західного регіону України, що займається ламінуванням профілів під замовлення. Ми використовуємо звичайні та енергозберігаючі плівки таких фірм як Winshield і Hornschuch. В процесі ламінування застосовуються високотемпературний клей TAKA виробництва Італії. Сам процес відбувається на обладнанні австрійської фірми FUX.

Объявления